Ceturtdiena, 8.janvāris

Neko īpašu nedarījām. Aizgājām līdz skolai un beidzot samainījāmies ar istabiņām tā, lai mēs ar Tulku varam dzīvot vienā dzīvoklītī. Diezgan ilgi nosēdējām skolas kafejnīcā, lietojot internetu un tad nācām mājās.
Vakarā bija pirmais kopīgais tusiņš, kuru man par tusiņu īsti negribētos nosaukt :) gājām spēlēt boulingu. Mūs sadalīja 8 komandās tā, lai mēs būtu pēc iespējas dažādāki, piemēram, lai mēs visi 6 latvieši nebūtu vienā komandā. Manā komandā bija viena vācu meitene, viena itāļu meitene, lietuviete (par kuru Tulks teica, ka viņš pirmo reizi redz staigājošu egli, jo viņas vārds ir Egle :D ), es un divi badiji – viens vācietis (viņš jau otro semestri šeit un tekoši runā norvēģiski) un norvēģis, kurš mācās par medmāsu. Norvēģijā ir normāli, ja medmāsas ir arī džeki. Forši :)
Pēc pāris boulinga spēlēm visi pārsvarā devās mājās, citi to bija izdarījuši jau pirms pirmās spēles – pirmā bija bezmaksas (to laikam uzsauca skolas international office), par katru nākamo spēli jāmaksā katram 30kronas. Mēs vēl uzkavējāmies – es ar Eviju uzspēlējām gaisa hokeju, daži palika skatīties, jo nebija tādu pirms tam redzējuši. Un pēc tam Tulks, Evija, viens vācietis un viens norvēģis izmēģināja savu deju prasmi, spēlējot interesanto spēli, kuras vārdu es nezinu, bet domāju, ka katrs tādu kaut reizi dzīvē ir redzējis (droši vien drīzāk tv, jo Latvijā šī spēle vēl nav tik populāra. Mēģināšu pievienot video, lai jūs saprotat, par ko es te runāju :) Jāatzīst, ka norvēģis sita pušu visus pārējos, jo viņš to darīja tik profesionāli, ka mums mutes palika vaļā :D Ejot mājās, vācietis Andreas mums dziedāja Britnijas Spīrsas dziesmas :D baigi labi, kad džeks dzied „i’m not a girl, not yet a woman” :D

Komentāri