janvāra atskaite :)

Šodien varu atskaitīties par savas Ziemassvētku dāvanas likteni :)
Puzles man jau sen, sen ir ļoti patikušas. Kad gāju laikam 5.klasē, mēs ar draudzeni un manu brāli piedalījāmies pilsētas pužļu likšanas sacensībās :D un uzvarējām! :)
Tagad, protams, tik bieži vairs nelieku, jo mazās nav diez ko interesanti likt, bet lielās vienmēr aizņem daudz vietas un ir diezgan ilgi jāliek, tāpēc vajag daudz brīvā laika, lai var operatīvi salikt, nevis krāt putekļu kalnus..

Šajos Ziemassvētkos ar maza bērna sajūsmu un mirdzumu acīs saņēmu savu līdz šim lielāko puzli - 4000 gabaliņi..Un tieši pēc mēneša (saņēmu 23.decembrī un pabeidzu 23.janvārī) esmu salikusi! Nezinu, vai tas ir ātri vai lēnu, bet negribējās pārāk kavēties ar pabeigšanu, jo tā ir ļoti liela (1,35 x 0,98m) un aizņem visu izvelkamo dīvānu viesistabā, līdz ar to tur neviens nevar apsēsties :D

Tad nu ievērtējiet manu dārgumu, pirms tas atkal sabirst 3996 mazos gabaliņos :)


Un, protams, protams..kur nu bez manas lielākās palīdzes..bez viņas nu nekādi :)

Komentāri

  1. sveika! :) man nupat ir salikta ir 3000gabaliņu puzle - šitāda - http://lh5.ggpht.com/_NhNtMYuDP9A/TT_YGDyNNoI/AAAAAAAABCw/EmtXIVnMTSk/s912/IMG_2859.JPG [komplektā jaunais cilvēks neietilpst :) ]. varbūt ir vēlēšanās mainīties, ja vēl no šīs neesi tikusi vaļā?
    ja ir interese, reku pasta kaste - krauklis-d@inbox.lv

    Daina

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru