Sestdienas smukumi

Izdomāju, ka manā blogā pārāk liela pasivitāte. Tas tādēļ, ka rokdarbos arī iestājusies pasivitāte, līdzt ar to arī nav par ko blogot. Klaiņojot pa ārzemju blogiem, iedvesmojos un nošpikoju ideju rakstīt reizi nedēļā/mēnesī par sev šobrīd aktuālākajām un mīļākajām lietām, krāsām, domām. Iesākums droši vien būs neveikls, taču mēģināšu ar laiku piešauties, lai ne tikai man pašai būtu interesanti. Taču galvenokārt, rakstu pati sev - iedomājos, kā pēc kāda laika pašķirstu savu virtuālo dienasgrāmatu un atceros..forši :)
tātad Sestdienas Smukumi Nr.1
šodien iegādājos jaunus auskariņus, bet arī šādus ļoti kārojas..pēdējā laikā vispār dikti patīk tirkīzzilie toņi


nesena ir arī mana aizraušanās ar nagu lakām..iepriekš negribēju atļauties neko vairāk par caurspīdīgiem vai dabiski rozīgiem toņiem, taču tagad esmu atklājusi sev pavisam jaunu pasauli..pilnu ar krāsām un dažādiem efektiem..
Šīs dienas atradums - nagu lakas ar speciāla mirdzuma efektu - Finger Paints Special Effects.. varbūt kāds zina, vai LV arī var iegādāties līdzīga efekta nagu laku?


"Vējiem līdzi" make-up

manas kāzu kurpes :D

Gribu pamēģināt izveidot šādus puķu/bumbu rotājumus

Un gribu, gribu jaunas kurpītes :)



Ļoti vienkārša ideja pavasarīgam sienas dekoram

vēl dažas bildītes pavasara sagaidīšanai -





Un nevar taču iztikt bez krustiņiem. Varbūt kādam ir pavasara drudzis? :)

Komentāri

  1. Jā, man ir atgriezies šūšanas prieks. Divi darbiņi procesā, viens vakar pabeigts, priekš trīs darbiņiem sagatavoti diedziņi. Arī grāmatas, ko lasīt ir "atnākušas".
    Lai tev arī rokdarbu prieks!

    AtbildētDzēst
  2. Prieks dzirdēt, ka kādam ir rokdarbu mūza :) manējā kaut kur noklīdusi..man šķiet, ka laika zaglis viņu nozadzis :)

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru